Västsvenska Handelskammaren stöttar nätverket JA till trängselskatt i Göteborg!

Logga png 2000

Västsvenska Handelskammaren går som organisation in och stöttar öppet JA till trängselskatt i Göteborg.  Man kommer inte att stödja oss ekonomiskt utan med konkreta insatser, så som en digital kampanj baserad på nätverkets argumentation samt bekostnad av en kampanjsamordnare. Dessa insatser kommer att genomföras under augusti och september inför valet 14 september.

Läs mer på GP.se >>>

Pressmeddelandet på Västsvenska Handelskammaren >>>

Vi som är aktiva i det ideella nätverket JA till trängselskatt i Göteborg har alltid haft begränsade resurser genom att vi gör detta på vår fritid och utanför våra vanliga arbeten. Vi är därför mycket tacksamma och glada över att Västsvenska Handelskammaren har beslutat att stödja oss och det ger oss avsevärt större möjligheter att sprida vårt budskap till en bredare målgrupp inför valet!

Vår crowdfundingkampanj fortsätter precis som tidigare. Vi är alltjämt i stort behov av medel för att finansiera flyers och kampanjmaterial. Nu när Västsvenska Handelskammaren med sina 2700 medlemsföretag och Oki Doki Arkitekter bistår oss hoppas vi att flera organisationer och företag öppet vill stödja oss. Givetvis går det fortfarande att stödja oss anonymt om så önskar. Vill man inte ge pengar så är vi även öppna för andra sätt att stödja oss genom till exempel tjänster. Kontakta oss i så fall så hör vi av oss!

Vi hoppas och tror att det även finns privatpersoner som sitter på kompetenser som kan vara användbara. Sitter du inne med något sådan som du tror kan komma till användning så skicka oss ett mail; jatilltrangselskatt@gmail.com

Klicka här om du vill donera pengar >>>

Klicka här om du vill hjälpa till i höst inför valet >>>

JA på trängselskatt i Göteborg kommer inte att stänga igen under sommaren, men under juli månad skruvar vi ned lite på takten på grund av semestrar. I augusti återkommer vi med full styrka!

Tack för ert stöd och ha en riktigt fin sommar alla!

KungsportsavenynOskarp4skuren

Detta inlägg publicerades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.